Drömstan

Drömstan i Lidköping

Området

Bostadsområdet Drömstan är känt för sin fina utemiljö och höga service. De grönskande gårdarna är bilfria och välskötta med skyddade sittgrupper för lugn och trivsam samvaro. För de yngre finns flera lekplatser och en multisportarena.

Området är beläget i centrala Lidköping med närhet till Vänerns strand, friluftsbad och en badanläggning med uppvärmd utomhusbassäng på bekvämt gångavstånd. Strax intill ligger Folkets Park och Framnäs Idrottsplats. På andra sidan Stenportsgatan ligger Framnäs Köpcentrum, med apotek, livsmedelsaffärer och välsorterade butiker med generösa öppettider. Skolor, daghem och fritidsgård ligger alldeles i närheten.

Avståndet till torget är ungefär en kilometer och förbindelserna är goda. Det finns parkeringsmöjligheter både i garage och markparkering i områdets ytterkanter. Framkörning direkt till bostadsentréerna är möjlig vid tyngre transporter och för utryckningsfordon, färdtjänst och taxi. Busshållplatsen finns på bekvämt gångavstånd vid Läckögatan och i närheten finns även hållplats för direkttåg till Göteborg.

Lägenheterna

Här finns lägenheter för alla målgrupper; från barnfamiljer till seniorer och ensamhushåll. Att hyra sin bostad är dessutom både bekvämt och bekymmersfritt. Du slipper oroa dig för oförutsedda utgifter, och om något krånglar så tar vi hand om det. Vi erbjuder god service och ett tryggt och trevligt boende!

Det finns totalt 770 hyreslägenheter inom området. De flesta är genomgående med fönster i olika väderstreck. Lägenheterna har stora och effektivt utnyttjade ytor och rummen är lättmöblerade. Köken är rymliga och samtliga lägenheter är utrustade med motordrivna frånluftsfläktar. Badrummen är väl tilltagna. De flesta är utrustade med separat tvättho och i samtliga fall finns möjlighet att installera egen tvättmaskin. Varje lägenhet har en stor balkong som nås från vardagsrummet eller ett sovrum.

Telia Öppen Fiber finns indraget för uppkoppling till tv och bredband via valfri leverantör. I källarna finns cykelrum samt låsbara barnvagnsrum i varje hus. Förutom utrymme i klädkammare, som finns i de flesta lägenheterna, har varje hyresgäst tillgång till förråd i källarvåningen. Inom området finns tolv välutrustade tvättstugor som disponeras fritt av hyresgästerna efter förhandsbokning via app eller de elektroniska anslagstavlorna i entréerna.